FREE Shipping NL & BE above €35,- | EU above €50,- +31 (0)6 4851 1269 WhatsApp ONLY info@organictan.nl

Waarom biologisch?
“Waarheid op etiketten”
Wees bedacht op misleidende biologische aanspraken!
Kijk verder dan de mooie marketing en verdiep je in de ingrediënten die op de etiketten staan.
Een bedrijf kan best zeggen dat ze een biologisch product leveren en er vervolgens synthetische stoffen aan toevoegen. Logischerwijs zou het product dan niet langer biologisch zijn.
Controleer de etiketten op het erkende certificeringslogo en processornummer. De Australische biologische certificeringsinstanties behoren tot de beste ter wereld.

Wat zijn enkele voordelen voor het kiezen van gecertificeerd biologisch?
-Biologische producten dragen bij aan duurzaamheid omdat het biologisch produceren van producten de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen beperkt.
-Gecertificeerd biologische producten zijn gekweekt en geproduceerd zonder gebruik te maken van synthetische chemicaliën, kunstmest, dierlijke derivaten of gmo’s (genetisch gemodificeerde organismen).
-Het gecertificeerd biologische productieproces vindt plaats in harmonie met de natuur, waarbij schadelijke chemicaliën uit het milieu worden gehouden. De biologische normen hebben een grote nadruk op het vergroten en versterken van gezonde grond, gewassen en dierenwelzijn.

Het eten en de producten die we kiezen hebben invloed op onze gezondheid en levenskwaliteit. Het laatste wat ons lichaam nodig heeft is nog een bron van synthetische en schadelijke chemicaliën die in veel dagelijkse producten zitten en waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het meeste dat we op ons lichaam gebruiken in onze bloedbaan wordt opgenomen.
Gecertificeerd biologische producten zijn vrij van chemische middelen en zijn worden op een natuurlijke manier gekweekt, bereid en verwerkt.

Eco by Sonya maakte Australische geschiedenis omdat dit het eerste en enige tanningbedrijf is dat als biologisch is gecertificeerd door de Organic Food Chain volgens de biologische en biodynamische normen van de Australische regering.
Eco by Sonya’s biologische processornummer is 0660. Ook is het bedrijf geaccrediteerd door Choose Cruelty Free. De kleur in de producten komt van cacao (chocolade) en bevatten dus geen groene of oranje tinten. De producten bevatten geen synthetische ingrediënten of GMO’s.

ECO TAN – ECO BY SONYA

In 2011 maakte Eco Tan – Eco van Sonya de Australische geschiedenis door de eerste en enige producent van bruiningsproducten te worden gecertificeerd door de Organic Food Chain onder de Australische overheid.

Sinds dag 1, de oprichter, Sonya is toegewijd om een gezonder, diervriendelijk en milieuvriendelijk eco-assortiment te creeren. Eco Tan – Eco van Sonya is een bedrijf dat gebaseerd is op authenticiteit en transparantie. Daarom zijn onze certificeringen zo belangrijk.
-Professional, Tanning, Huidverzorging en Lichaamsverzorging zijn gecertificeerd biologisch door de Organic Food Chain Australia
-Gecertificeerd Toxic-Free door Safe Cosmetics Australia
-Tanning, Huidverzorging en Lichaamsverzorging is Veganistisch
-Anti Zonnebrand producten zijn Veganistisch
-Wij zijn geaccrediteerd door Choose Cruelty Free

Eco Tan – Eco by Sonya is een ethisch merk dat in snel tempo blijft groeien, omdat onze ‘groene’ en gezondere producten zijn gemaakt met alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten zijn niet getest op dieren!

Onze boodschap:
Controleer labels, lees ingrediënten, doe onderzoek, voorzichtig in de zon en #BewareOfBS

img_6543