FREE SHIPPING for orders above €50,- +31 (0)6 4851 1269 WhatsApp ONLY info@organictan.nl

DE GEWELDIGE LINK TUSSEN DE SUSSEX ROYALS, EEN AUSTRALISCHE LIEFDADIGHEIDSINSTELLING EN EEN GOLD COAST GECERTIFICEERD MERK!

IN EEN NACHT KAN ER ALLES VERANDEREN, RAFIKI MWENA KRIJGT NU ALLE AANDACHT DOORDAT DE HERTOG EN DUCHESS VAN SUSSEX HEBBEN AANGEKONDIGD RAFIKI MWENA SAMEN MET ANDERE 14 LIEFDADIGHEIDSINSTELLING TE ONDERSTEUNEN. DE LIEFDADIGHEIDSINSTELLINGEN WORDEN “FORCES FOR CHANGE” GENOEMD.

Rafiki Mwema is opgericht door Sarah Rosborg en Anne-Marie Tipper ondersteunt en werkt met (wees) kinderen die slachtoffers zijn van gruwelijk misbruik in Kenia, de organisatie biedt veilige huizen en therapie.

“Ik ben ontzettend blij dat iemand onze geweldige kinderen nu eindelijk zien”, zegt mede-oprichter, Sarah.

De steun van de Hertog en Hertogin van Sussex zal naar verwachting niet alleen een wereldwijd de spotlight schijnen op onze goede doel, maar ook de nodige financiële steun opleveren.

Rafiki Mwema ontvangt geen geld van de overheid en vertrouwt uitsluitend op individuele donaties. “Geld is een constante zorg, dus om die druk niet te hebben en je daar geen zorgen over te maken zou zo geweldig zijn.”

Oprichter van Australisch Gecertificeerd Biologische Merken Eco Tan en Eco By Sonya, Sonya Driver is een van de grootste supporters van het goede doel en doneerde de afgelopen 12 maanden meer dan $ 150.000.
“Ik kan je verzekeren, Rafiki Mwema, deze vrouwen, deze kinderen dat ze echt zijn, de problemen zijn er en ik wil iets voor je doen”, zegt Sonya.

In november 2018 lanceerde Eco Tan de Eco By Sonya hand- en nagelcrème voor Rafiki Mwema – hun eerste non-profitproduct, online en wereldwijd verkocht via verkooppunten – waar 100% van de winst uit de verkoop van dit product rechtstreeks gaat naar Rafiki Mwema.

“Er is niets belangrijker dan helpen en zorgen voor kinderen waar ze ook leven,” zegt Sonya.

Bij het ontdekken van het verbazingwekkende verhaal achter de Eco By Sonya hand- en nagelcrème voor Rafiki Mwema, begon winkelgigant Myer uit Australië het product in voorraad te nemen. Het Eco Tan- en Eco By Sonya-assortiment is nu te vinden in winkels in alle continenten.

Rafiki Mwema is nu gegarandeerd van steun van de Koninklijke echtpaar en de continu steun van Eco Tan – Eco by Sonya met de opbrengsten van de hand- en nagelcrème.
Rafiki Mwema kan nu nog meer onderdak en therapie bieden aan kinderen die te maken hebben gehad met de gruwelijke misdrijven.

Over Eco Tan – Eco by Sonya
Nadat de zus van Sonya op 30-jarige leeftijd melanoom kreeg, ging Sonya op zoek naar gezonde alternatieve voor sunless tanning omdat haar zus een gezonde tintje wilt hebben….
De vastberadenheid van Sonya heeft ons een gezondere alternatief gegeven voor zelfbruiner, lichaamsverzorging en huidverzorging.
Eco Tan – Eco by Sonya schreef in 2011 Australische geschiedenis door de eerste gecertificeerde fabrikant van biologische sunless-tanning te worden. Eco Tan – Eco by Sonya is uitgeroepen tot het beste biologische schoonheidsmerk van 2017 door de Global Excellence Awards van LUX Magazine en blijft een opvallende wereldleider in de organische schoonheidsindustrie.

Neem voor afbeeldingen of productaanvragen contact op met onze sales afdeling: sales@organictan.nl

https://organictan.nl/nl/