FREE SHIPPING for orders above €50,- +31 (0)6 4851 1269 WhatsApp ONLY info@organictan.nl

Na 6 maanden testen van 600 merken en duizenden producten heeft Beauty Shortlist Eco by Sonya WINTER SKIN aangekondigd als BEST Selftanner.

De eerste en originele Australische merk is autoriteit op het gebied van Gecertificeerd Biologische Tanning & Skincare. Eco Tan – Eco by Sonya is opgericht in 2010 door alleenstaande moeder, Sonya Driver, nadat haar zus is gediagnoticeerd met huidkanker. Het bedrijf is nu een miljoenen-bedrijf over de hele wereld.
Eco by Sonya biedt ons een gezonder alternatief voor een sunkissed tan met zonnen en zonnebanken.

De Eco By Sonya-Eco Tan is nog maar net “bijgekomen” van het feit dat zij is uitgeroepen als “Best Global Organic Beauty Brand van 2017”! Nu zijn er 2 producten de WINNAAR van BEST BODY SELF-TANNER in de GLOBAL BEAUTY SHORTLIST AWARDS voor 2018.

Nu in hun 7e jaar zijn de Beauty Shortlist Awards wereldwijd bekend in de beauty industrie. Deze Awards zijn volledig onafhankelijk en worden niet gesponsord, en elk ingevoerd product is grondig getest door hun juryleden uit Londen, New York en Sydney.

Eco Tan-producten zijn gemaakt met UITSLUITEND biologische en natuurlijke ingrediënten. GEEN VERBORGEN GEVAARLIJKE INGREDIENTEN, NIETS SYNTHETISCH, NIET KUNSTMATIG. Gewoon fenomenale ingrediënten uit de Moeder Natuur.
Gecertificeerd door de Organic Food Chain Australia en Certified Toxic Free.

Voor verdere afbeeldingen en productverzoeken voor media contact:
info@organictan.nl

Voor informatie voor inkoop/verkoop contact:
sales@organictan.nl